“Het is feest “

We sluiten de periode van beperkingen af.
Als koor hebben we de afgelopen tijd al en klein voorproefje genomen; de teugels waren al wat losgelaten, er was nog geen kopje koffie maar dat was ook zo’n beetje de enige, maar niet onbelangrijke, beperking tijdens de repetities.
We zijn in een feeststemming, niet alleen omdat we weer mogen zingen en concerten mogen geven, maar dat we na 2 jaar Corona, ondanks dat er leden zijn overleden of om gezondheidsredenen het lidmaatschap hebben moeten beëindigen, vol vertrouwen naar de toekomst mogen kijken.
De afgelopen maanden hebben we veel nieuwe enthousiaste leden mogen begroeten en die trend lijkt nog niet te stoppen en naderen we op korte termijn de 100 leden grens!
Dat is voor ons een grens zonder beperkingen, die hebben we genoeg gehad.
Terwijl ik dit schrijf, donderdag 24 februari , wordt de blijdschap over meer vrijheid en een  Bevrijdingsconcert overschaduwd door de berichten uit Oekraïne, waar vrijheid en grenzen niet meer vanzelfsprekend zijn. Wij mogen dankbaar zijn dat wij in vrijheid kunnen leven en, ja, dat geeft het Bevrijdingsconcert straks in mei een meerwaarde en mogen we dankbaar zijn dat wij in vrijheid mogen leven. Maar laten we vooral niet vergeten dat er ook veel plaatsen zijn op de wereld waar dat niet zo is.
Wil je meegenieten met het feest en je stem een keer laten horen in het grootste mannenkoor van Voorthuizen, we repeteren op maandagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur in de Ichthuskerk – Tromplaan 8 – Voorthuizen.

Wees welkom

Laatste nieuws

Repetitieavonden mannenkoor Euterpe

Repetitieavonden mannenkoor Euterpe

Maandag 17 juni sluiten we het repetitieseizoen 2023/2024 af en gaan dan genieten van de vakantie. Maandag 26 augustus starten de repetites voor het nieuwe seizoen, die avond ben je welkom vanaf 19:30 uur voor kofje koffie/thee of fris. De repetitie start om 20:00 uur.

Lees meer
Voorjaarsconcert Barneveld CNK & Euterpe

Voorjaarsconcert Barneveld CNK & Euterpe

CNK - Christelijk Nationaal koor - uit Veenendaal en mannenkoor Euterpe hebben op 17 mei een geslaagd Voorjaarsconcert gegeven in  de Oude kerk van Barneveld. CNK stond onder leiding van Jacob Schenk & mannenkoor Euterpe stond onder leiding van Gerwin van der...

Lees meer
Bevrijdingsconcert 2024

Bevrijdingsconcert 2024

Maandag heeft 6 mei mannenkoor Euterpe voor de 26e keer een Bevrijdingsconcert gegeven, dit keer éénmalig in de Gereformeerde kerk te Voorthuizen. In de een goed gevulde kerk, gezien de reacties op social media en van bezoekers, werden samen met solisten een geslaagd...

Lees meer

Evenementen

Kerstconcert met IKK Immanuel Harskamp

Kerstconcert met IKK Immanuel Harskamp

Kerstconcert met IKK Immanuel Harskamp 20 december 2024 20:00Op 20 december 2024, geeft mannenkoor in samen werking met Interkerkelijk Koor Immanuel uit Harskamp een Kerstconcert in de Oude kerk van Barneveld. Nadere gegevens volgen:

Lees meer